Door de ervaring van een Helende Reis doorbreek je wat oud is en ontmoet je wat mogelijk is!

Wat kun je verwachten?

De Helende Reis is een effectieve en krachtige methode om je bewust te worden van de oorzaak van een blokkade. Een emotionele, mentale of fysieke blokkade heeft vaak een oud, ingesleten patronen of negatieve overtuiging als kern die ergens in je vroege jeugd is ontstaan. Vanuit je onderbewuste heb je ooit gereageerd op de omstandigheden van toen. Dit soort dieperliggende patronen kunnen je leven nu nog steeds beïnvloeden, soms ten koste van je gezondheid en je levensgeluk. Tijdens een Helende Reis verwerk je pijnlijke ervaringen en werk je toe naar vergeving. Deze ervaring maakt ruimte voor je levensgeluk nu!

Deze methode is ontwikkeld door Brandon Bays zij schreef over haar persoonlijke genezingsproces in de bestseller ‘The Journey’ vertaald ‘De Helende Reis’. Met veel plezier volgde ik in 2004 The Journey Practitioners opleiding en mag mij sindsdien geaccrediteerd Journey Practitioner noemen.

Volwassenen

Voor een Helende Reis kan een kennismakingsgesprek prettig zijn, maar je bent ook welkom zonder de kennismaking.
Een reis duurt 2 tot 3 uur. Ook is het mogelijk om een Helende Reis Traject aan te gaan. In dat geval kun je langer de tijd nemen voor een thema waar je aandacht aan wilt besteden. In dit geval kom je iedere twee of drie weken voor een Helende Reis sessie van 1,5 uur.

Kinderen

Kinderen zijn welkom vanaf zeven jaar. Vooraf heb ik eerst telefonisch contact met de ouder(s).
Dan volgt er een kennismaking met het kind en de ouder(s). Deze reis voor kinderen duurt ongeveer 1½ uur.

Voor wie?

 • Als je vastloopt in je werk-, liefdes- vriendschapsrelaties.
 • Bij verlies door scheiding, overlijden, miskraam of abortus.
 • Om je zelfvertrouwen en eigenwaarde te ontwikkelen.
 • Je wilt de ware partner vinden, ontdek wat je tegenhoud.
 • Als je stress, overspannenheid, burn-out klachten ervaart.
 • Als je (vage) fysieke klachten hebt.
 • Als je meer vanuit je hart en intuïtie wil leven.
 • Als je een traumatische ervaring wilt verwerken.
 • Als je een blokkade ervaart in je seksualiteit.
 • Bij een mogelijke postnatale depressie.
 • Bij kinderloosheid.
 • Als er behoefte is van stervensbegeleiding.
 • Als je behoefte hebt aan zelfontplooiing en zingeving.

Belangrijk!

De Helende Reis is een opzichzelfstaande methode en kan een krachtige aanvulling zijn op alle andere vormen van geneeswijzen en/of therapieën. Bij ziekte raad ik je altijd aan overleg met je huisarts of specialist te hebben. Als je een psychiatrisch ziektebeeld hebt of zware medicatie gebruikt, is het belangrijk dat je daar eerlijk over bent. De Helende Reis is dan namelijk geen geschikte methode; in dat geval verwijs ik je graag door naar gepaste hulp.

Tarief

Een intake kennismakingsgesprek vrijblijvend: kosten € 50,-.
Heb je vragen over mijn werk dan wil ik die alvast telefonisch beantwoorden.

Een Helende Reis/Journey duurt gemiddeld 2 tot 3 uur
In de Coaching Trajecten is het Helende Reis werk geïntrigeerd.
Coaching trajecten van 3, 5 of 10 sessies van 90 minuten per sessie.
Het tarief licht ik telefonisch of per mail toe.

Cliënten over Janine

 • Petra komt enkele malen per jaar voor een innerlijke reis! “Het is iedere keer weer zo bevrijdend, ik ervaar de reis als een cadeau voor mijzelf” Ondanks dat je weet dat je door pijn heen gaat.

  Petra
 • Al eerder had ik Helende Reizen gemaakt, maar niet eerder met zo'n goede afstemming door de reisleider, in dit geval Janine. Te snel en ik haak af, te langzaam en ik ga wat anders doen. Bij Janine vond ik het tempo precies goed -  alsof ze met me meereisde - zodat ik er helemaal bij bleef. Heel fijn, als ik weer 'n Reis wil maken, kom ik terug.

  Stef
 • Janine nodigt mij iedere keer weer uit in contact te komen met de emoties die er zijn. Veilig, welkom en echt helend! Na een reis sta ik weer meer in mijn kracht, en ervaar ik in het dagelijkse leven dat er meer ruimte is voor wie ik ben. Als ik bij Janine ben, mag ik er helemaal zijn en dat werkt ook door ná de Reis.

  Mieke
 • Ik heb de Helende Reis met Janine ervaren als veilig, liefdevol en vertrouwd. Ik was verbaasd wat er boven kwam. Blijkbaar moet ik nog veel dingen verwerken die ergens in mijn lichaam opgeslagen zijn. De emoties waren heftig, maar doordat Janine erbij was vond ik dat niet erg. Na de reis voelde ik me veel ruimer en vrijer van binnen. In de week erna merkte ik dat ik meer kon genieten. Ik zal nu, als ik het gevoel heb vast te lopen, sneller de keuze maken om nog eens een Helende Reis te doen.”      

  Mariska
 • Na de helende reis te hebben ervaren bij Janine is voor mij duidelijker geworden wat bij het verleden hoort en bij het heden. Ik heb afscheid genomen van een niet begrijpbaar gevoel en heb tijdens de reis beleefd waar dit vandaan kwam. Voor mij was het een hele mooie ervaring, waarin duidelijkheid en bevestiging naar voren is gekomen. Dit geeft nu  innerlijke rust en begrip voor situaties die ik niet begreep maar nu kan aanvaarden. Ik vond het echt een hele bijzonder ervaring en kan het aanraden als je er aan toe bent.

  Bernadette
 • Ik heb de reis bij Janine als heel liefdevol ervaren. Veel inzichten gekregen, en emotionele stukken mogen omzetten. Ik ga zeker nog eens een reis maken.  

  Thea
 • Janine heeft me professioneel en met veel vertrouwen begeleidt bij een prachtige innerlijke reis! Ik ervoer hierna meer vrijheid en ik geniet meer van het leven.

  Rubya

Start typing and press Enter to search