Een nieuwe serie Mindful wandelingen starten weer in januari 2023

Een persoonlijk Mindfulness Traject één-op-één van acht bijeenkomsten

Ervaar de kracht van lopen, voel dat je leeft!

Mindful wandelen start begin september, loop je mee?

Heel bewust lopen is direct helpend en helend bij stress en tegenslag! Door Mindful te lopen ga je bewust contact maken met grond onder je voeten en ruimte in je hoofd ervaren. Je voelt je levensenergie stromen en je komt met je aandacht in het nu. Als je op dit moment stress of een tegenslag ervaart door bijvoorbeeld gezondheidsklachten, het even niet verder weten, door een conflictsituatie, angsten, een verlies ervaring, stress en burn-out klachten, dan is Mindful lopen een kans om weer in je kracht te komen. Wat in jou vast lijkt te lopen breng je letterlijk en figuurlijk in beweging. Fysiek, mentaal en emotioneel. Door alleen al de ritmische rechts – links beweging van je voetstappen gaan je hersenen resetten, stapje voor stapje laat de spanning in je systeem los. Loop je mee?

4 september starten de Mindful wandelochtenden om de twee weken. We lopen dan 1 uur met aandacht, bewuste ademhaling en mooie oefeningen. Na de wandeling kun je in alle rust ‘schrijvend of mijmerend’ je ervaringen laten integreren onder het genot van een kopje koffie/thee. Zondagen 4, 18 september en 2, 16 oktober (wordt vervolgd). De wandelingen vinden afwisselend plaats in het Streekbos Bovenkarspel of het Julianapark Hoorn. Vanaf 10.00 uur t/m 11.30 uur. De kosten zijn € 20,- p.p. per keer incl. koffie/thee. Voor opgave contact@levensreiscoach.nl of WhatsApp 0610643927

Mindfulness één op één traject

Jouw persoonlijke traject?

Je leert meditatie in je leven toe te passen! Door begeleide meditatie-oefeningen leer je met je aandacht naar binnen te gaan, jezelf te ontspannen en het moment te ervaren. Dat doe je vanuit een open houding, zonder oordeel naar je lichaam, emoties en gedachten.
Vreugde en verdriet kunnen in dat moment naast elkaar bestaan. Zo kan er ruimte ontstaan waardoor je beter in staat bent te focussen op dat wat je aandacht werkelijk nodig heeft.

Een sessie begint eerst met een kort persoonlijk gesprek over wat je bezighoudt. Daarna volgt er een oefening die daarop aansluit, bijvoorbeeld een zit meditatie, geleide visualisatie of loopmeditatie. Aansluitend bespreken we je ervaring. Het traject bestaat uit acht bijeenkomsten.
Meditatie-ervaring is welkom, maar niet noodzakelijk. Je krijgt een door mij ingesproken cd met basismeditaties mee, zodat je thuis kunt oefenen. Op die manier kun je het geleerde ook in je dagelijks leven toepassen en je nieuwe ervaringen daarin integreren.

Een vervolg of verdieping van het mindfulness traject zou een Helende Reis of coaching kunnen zijn.

  • Persoonlijk mindfulnesstraject in Hoorn. Deze één op één begeleiding in mindfulness geeft je de mogelijkheid om het contact met jezelf te herstellen in moeilijke tijden, je emoties te leren omarmen en weer perspectief te zien in je leven.
Meer weten?

Heb je vragen over de Mindfulness Hoorn mogelijkheden van persoonlijke coaching en over de kosten daarvan?
Neem contact met mij op, dan stuur ik je uitgebreide informatie over Mindfulness Hoorn toe.

Laat (gebrek aan) geld geen een reden zijn om niet aan jezelf te werken, ik sta open voor overleg en kijk met jou wat er mogelijk is.
Kun je niet aanwezig zijn op een afspraak, bel dan uiterlijk 24 uur van te voren af. Anders ben ik genoodzaakt de kosten van het consult in rekening te brengen.

Start typing and press Enter to search