De gevolgen van de Corona pandemie laat ons veel verliezen.
Je vertrouwde zekerheden, je bedrijf, je geliefde, je baan, je relatie enz.
Door de golven van rouw toe te laten kun je stapje voor stapje weer stappen zetten.

Rouw is liefde ervaren

Verlies in elke vorm is een ingrijpende ervaring. Voor rouwverwerking staat geen tijd. De schok en de emoties die je kunnen overspoelen verdienen jouw aandacht. Ook al lijkt je leven stil te staan, het is van belang om de rouw volledig door te maken. Je kunt de neiging hebben je behoefte aan troost weg te stoppen of over je pijn heen te stappen. Dat is heel begrijpelijk.
Maar de ervaring leert: het werkt helend als je pijn kunt toelaten. Dan kunnen het verdriet en de pijn met de tijd zachter worden. Je vraagt je vast af hoe je verder kunt leven met jouw verlies.  Professionele objectieve begeleiding kan je helpen door deze tijd heen te gaan, naast alle liefdevolle steun van je directe omgeving.

Voor wie?

Voor mensen die een verlies hebben geleden en hulp willen bij het rouwen en het omgaan met het verlies.

Na een groot verlies rouwen we en verwerken we ons verlies.
Dat kan verlies van een partner zijn door overlijden of een scheiding. Het verlies van een kind, ouders of een andere dierbare.
Maar ook  als je ziek wordt is er sprake van verlies; van gezondheid. Verlies van een baan of een toekomstdroom.

Wat kan ik je bieden?

Als ervaringsdeskundige en ervaren coach kan je begeleiden en ondersteunen bij jouw verlies en/of rouwproces. Daarbij maak ik gebruik van methodieken zoals Mindfulness, Helende Reis Methode en Systemisch werk. Stap voor stap werken we in jouw tempo aan heling. Begeleiding kan ook geschikt zijn als het verlies al lang geleden is.

Het doel van de begeleiding is dat je vanuit eigen kracht en innerlijke vrede verder kunt gaan met jouw levensreis.
Ik bied naast individuele begeleiding ook maandelijkse groepsbijeenkomsten.
Deze lotgenoten ontmoetingsbijeenkomst starten weer in januari in mijn praktijk in Blokker.
Voor meer informatie of opgave kun je mij mailen of bellen.

Tarief

Een intake kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend!
Dat kan telefonisch/online of live in de praktijk 45 minuten.

Verlies en Rouw Begeleiding:
Deze begeleiding bestaat in de meeste gevallen uit 5 tot 10 consulten. De tarieven licht ik graag toe telefonisch en/of per mail.

Cliënten over Janine

  • Eigenlijk liep ik vast in mijn leven en wist niet zo goed waarom. Ik ben blij dat ik met Janine erachter ben gekomen dat ik het overlijden van mijn vader en daarna volgde al snel mijn moeder niet goed had verwerkt. Samen met Janine heb ik daar aandacht aan kunnen geven en dat geeft rust. Nu, kan ik weer blij zijn en weer genieten van mijn leven.  

    Ans
  • Janine heeft mij geholpen om het ongeluk van mijn zusje in onze kindertijd te verwerken. Door sessies met Janine werd ik mij bewust dat ik als kind eigenlijk niet durfde te voelen. Ik heb veel gehad aan de begeleiding. Bedankt!

    Nelleke
  • Samen met Janine heb ik alle emoties kunnen bespreken. Dat was fijn! De rauwe pijn wordt zachter. Ik voel nu meer ruimte.

    Jan

Start typing and press Enter to search