Maak de omslag van ongezond gedrag naar een Lichter Leven!

Gedrag is niet wie je bent maar wat je doet, begrip en inzicht helpt!

 

Wat kun je verwachten?

Wat heb jij werkelijk nodig als je vastloopt in ongezonde patronen zoals te vaak snoepen, roken, drinken, kopen of ander destructief gedrag? Deze belangrijke vraag gaan wij in dit traject gezamenlijk onderzoeken.
Door ervaringsgerichte oefeningen krijg je een dieper inzicht in je ware gevoelens en behoeften. Je leert door bewustwording onware overtuigingen om te zetten in een gezond gedrag.
Stap voor stap ga je ervaren hoe je het anders kunt doen en daardoor groeit je zelfvertrouwen en eigenwaarde. Verder leer je om te gaan met verdriet, onrust, boosheid en angsten op een gezonde wijze. Tijdens dit traject ontwikkel je de kracht om het anders te doen, vanuit liefde voor jezelf op weg naar een Lichter Leven!

Voor wie?

Wil je verantwoordelijkheid nemen voor jezelf en wil je ontdekken hoe jouw patroon je belemmert? Heb je het gevoel dat je vastloopt mede door stressvolle omstandigheden zoals; rouwproces, scheiding, spanning in relaties of conflict op het werk. Of ervaar je misschien een laag zelfbeeld, faalangst, onverwerkt verdriet of depressieve gevoelens? In een vrijblijvend intakegesprek kunnen we samen nog beter inschatten of dit traject bij jou past.

Hoe werk ik?

In dit traject begeleid ik jou bij het onderzoeken van de oorzaak van het ongezonde gedrag- of gewoontepatroon. Een dieper inzicht in je gedrag is nodig om een oud ingesleten patroon om te buigen om het werkelijk anders te kunnen doen.
Daarbij zet ik verschillende methodieken in waardoor je zelf gaat ontdekken waarvoor jouw gedrag staat. Ik gebruik alles wat ik in huis heb, ervaring en doorvoelde kennis.

Tarief

€ 50,- vrijblijvend intake kennismakingsgesprek van 45 min.

 • Lichter Leven Traject:
  Trajecten gemiddeld 5 tot 10 sessies
  Ik licht de tarieven toe in een intake, telefonisch of per mail.

Cliënten over Janine

 • Jo-joënt tussen allerlei diëten en nog geen stap verder, wilde ik de handdoek in ring gooien. Ik was er  inmiddels achter dat diëten niet werken. Door de begeleiding van Janine kwam ik achter “verborgen” obstakels die me belemmerden bij het afvallen. Al na 5 sessies met Janine had ik genoeg vertrouwen om er zelf verder mee te gaan. Afvallen gaat langzamer maar het lukt!  

  Anja
 • Ik wist dat ik niet meer geleefd wilde worden door de lijn. De gesprekken met Janine waren een belangrijke steun in de rug bij het veranderen van mijn ongezonde eetpatroon. Het ging niet zo zeer over eten. Wel over de strenge criticus die ik was ten aanzien van mijzelf en de ruimte die ik mocht innemen. Gesprekken en oefeningen die op een warme en natuurlijke wijze in elkaar overgingen met één doel: me te laten voelen dat ik er zijn mocht!

  Babette

Start typing and press Enter to search