Weet je even niet meer verder?
Levensreis Coaching laat jou een nieuw perspectief ervaren.

Coaching voor wie?

Er zijn verschillende redenen waarom je behoefte aan coaching kunt hebben. Zoals onverwerkt verdriet of gevoelens van rouw, terugkerende boosheid, je verlamd voelen of onvrede. Of misschien ervaar je lichamelijke klachten zoals vermoeidheid of onverklaarbare pijn. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen na een scheiding, het overlijden van een dierbare, een ziekte of wanneer je op je werk niet meer zo functioneert als je zou willen.

Wat kun je verwachten?

Tijdens een coachingssessie help ik je bewust te worden, inzicht en helderheid te krijgen over jezelf en de situatie waar je in vastloopt. Je werkt aan het hervinden van het contact met jezelf en je gevoelens. Daardoor ga je inzien wat jou op een dieper niveau belemmert of confronteert en snap je beter waarom je situatie op dit moment zo is als hij is. Ook ontdek je dieperliggende patronen in je denken en je gedrag, of negatieve overtuigingen, zoals ‘ik ben het niet waard’ of ‘ik kan het niet aan’.

Stap voor stap kom je toe aan het verwerken en het helen van oude of nieuwe pijnlijke ervaringen. Je zult ervaren dat je daarbij wordt geleid en ondersteund door je ware natuur en je eigen wijsheid. Je weet diep van binnen al wie je bent en wat je wilt met je leven. Coaching brengt je weer bij je eigen kracht, zodat je zelf je leven kunt sturen.

Tijdens de sessies maakt ik gebruik van een breed aantal therapeutische technieken zoals meditatie, geleide visualisatie, Helende Reis proceswerk, Innerlijk Kind werk, Gestalt, Systemisch werk en the Work van Byron Katie.

De frequentie van de sessies is afgestemd op je eigen behoefte en hulpvraag. Een begeleidingssessie duurt ongeveer 1 uur of 1 ½ uur.

Welke vorm past bij jou?

 • Persoonlijke coaching.
  Ik begeleid je graag bij alle hulpvragen die je op je levensreis kunt tegenkomen, op weg naar begrip, inzicht en zelfontplooiing.
 • Persoonlijk mindfulnesstraject.
  Deze één op één begeleiding in mindfulness geeft je de mogelijkheid om het contact met jezelf te herstellen in moeilijke tijden, je emoties te leren omarmen en weer perspectief te zien in je leven.
 • Coaching Traject Lichter leven
  In dit traject begeleid ik jou bij het onderzoeken van de oorzaak van destructief gedrag- en of gewoontepatroon. Een dieper inzicht in je gedrag is nodig om een oud ingesleten patroon om te buigen om het werkelijk anders te kunnen doen.

Tarief

Een intake kennismakingsgesprek is vrijblijvend: kosten €50,-.
Heb je vragen over mijn werk dan wil ik die alvast telefonisch beantwoorden.

 • Coaching opties:
  Een éénmalige inzichtgevende sessie.
  Een coachingtraject van 3, 5 of 10 sessies.
  De tarieven licht ik telefonisch en/of per mail toe.

Cliënten over Janine

 • Ik heb ontzettend veel aan de coaching gehad. Ik ben echt (ten goede!) veranderd. Ik heb minder angsten, ben niet meer de hele tijd kwaad, ik kan beter grenzen stellen in de omgang met anderen en, misschien het belangrijkste, ik ben met mezelf in het reine gekomen en voel me niet meer schuldig over allerlei zaken. Ik heb zelfs minder behoefte aan controle, en voor mij is dat echt een gigantische verandering.

  Hanna
 • Er even helemaal mogen zijn dat is wat Janine mij bood. Een plek waar je even echt welkom bent  zonder oordeel, zonder invulling en zonder aanvulling. Door onze gesprekken en door jouw begeleiding heb ik in een korte tijd veel nieuwe inzichten gekregen. “ Janine, jouw vertrouwen tijdens mijn proces en je rust heb ik als heel fijn en warm ervaren”.

  Ada
 • Ik heb jouw begeleiding als prettig ervaren. Je bent rustig, niet oordelend en je hebt een open kijk op dingen. Verbazingwekkend mooi om te zien hoe je uit mijn verhaal steeds de vinger op de zere plek legde of met een eyeopener kwam. En fijn dat je in mijn geval steeds benoemde dat ik alles mocht zeggen en niks gek was, dat helpt echt. Ik was elke keer erg blij met je begeleiding.

  Esther
 • Het is heel fijn om een reis te maken in jezelf om erachter te komen waardoor je op een bepaalde  manier in het leven staat.  Alles mag er zijn bij Janine, het voelt heel vertrouwd om alles toe te laten. Deze ervaring ruimt enorm op in jezelf, heel verhelderend! Zo sta ik weer met een frisse blik in het leven!

  Angelique
 • Ik heb ontzettend veel aan de sessies met Janine gehad tijdens mijn proces. Bedankt voor je ondersteuning, je gaf mij richting. Zo ben ik verder gekomen op mijn pad, dat is erg fijn.    

  Cindy
 • Ik ben ontzettend blij dat Janine op mijn pad is gekomen, voelde vertrouwd. En voelen... ik dacht dat ik dat niet goed kon. Maar ik heb weer "leren" voelen en hele mooie inzichten over mijzelf gekregen. Als eerste was er een oordeel 'het is gek, dat werkt vast niet bij mij, dat durf ik niet, dat hoort niet, dat zou ik niet mogen voelen'. Door inzichten en er samen doorheen te gaan kwam ik erachter waar het echt om draait, erg waardevol!

  Roos
 • Ik heb de coaching met Janine als erg bijzonder ervaren. Het is een soort coaching dat dieper gaat dan het oppervlakkige. Ik heb meer over mezelf geleerd; mijn reacties kan ik nu beter begrijpen, daardoor kan ik er ook beter naar luisteren en er anders mee omgaan. Dit helpt mij op heel veel verschillende manieren in mijn leven, daar ben ik enorm blij mee.

  Linda
 • Onder begeleiding van Janine leer je met compassie te kijken naar jezelf. Spiegelend reflecterend wordt je geconfronteerd om in jezelf je pijnpunten te omarmen.

  Irma
 • Ik kwam bij Janine, heel zenuwachtig en in elkaar gedoken. Gedurende de coaching ben ik gegroeid. Ik sta weer rechtop in het leven. Ik heb 50 jaar gediend en mezelf ondergewaardeerd. Ik kom nu voor mezelf op en ben zachter voor mezelf!

  Pia

Start typing and press Enter to search