Coaching van hart tot hart

Mijn naam is Janine van Empel. Ik ben persoonlijk coach en trainer, en daarnaast ben ik moeder, partner, oma, tuinvrouw, stilte liefhebber, levensgenieter en optimist.
Ik leef en werk vanuit mijn hart, bezieling en vertrouwen!

Wat ik kan betekenen voor jou

Als persoonlijk coach luister ik naar jouw hulpvraag en met aandacht stem ik mij af op wat jij nodig hebt. In een vrijblijvende intake (kennismakingsgesprek van 60 minuten) bespreken we waarvoor je komt en of ik je kan helpen. Ik werk proces- en ervaringsgericht. Als je komt voor een sessie gaan we eerst in gesprek over wat er speelt en daarna volgt meestal een inzichtgevende oefening. Door zelf bewust en diepgaand te ervaren hoe en waarom je vastloopt, komt er ontspanning in je denken, voelen en lichaam. Dat geeft een krachtig resultaat.
Ik werk uitnodigend, maar ik volg jouw tempo. Voor thuis geef ik opdrachten en handvatten om mee te oefenen. Je hebt geen ervaring nodig met Coaching of de Helende Reis.
Mensen die ik begeleid geven mij vaak als feedback dat ze zich veilig voelen bij mij. Ik ervaar het als een voorrecht om mensen een stukje op hun levensreis te mogen begeleiden.

Thema’s waarmee mensen bij mij aankloppen:

–          ik blijk telkens weer de verkeerde keuze te maken in mijn leven…
–          ik loop vast en weet niet hoe ik verder moet…
–          hoe krijg ik weer energie en een goed gevoel over mezelf
–          ik heb iemand verloren en weet niet hoe ik daarmee om moet gaan
–          ik voel me in de steek gelaten en hoe verwerk ik dat
–          ik weet niet of ik verder wil met mijn partner
–          hoe los ik de spanningen op met mijn leidinggevende/collega
–          ik heb veel ruzie met mijn ouders, kinderen, partner
–          het lukt mij niet om een relatie op te bouwen

Ik houd van mensen en het is mijn passie om mensen te begeleiden bij hun zelfontwikkeling- en helingsproces. Sinds 1996 doe ik dit in mijn eigen praktijk. Ik voel me dankbaar als ik steeds weer het vertrouwen krijg.

Ik ben aangesloten bij de NVJP de Nederlandse vereniging voor Journey Practitioners.
In het kader van de wet WKKGZ ben ik ook aangesloten bij het Klachtenportaal/Zorg voor een klachtenregeling.

Opleidingen en cursussen

  • Opleiding Innerlijk Leiderschap
  • The Journey, Journey Practitioner
  • Spiritueel Begeleiderschap
  • Medische Basiskennis
  • Systemisch werken NTInlp
  • The Work Byron Katie
  • Somatic Experience van Peter Levine

Start typing and press Enter to search