Een nieuwe serie Mindful wandelingen starten in januari 2023

Mindfulness Coaching Traject één-op-één

Ervaar de kracht van lopen, voel dat je leeft!

Mindful wandelen begin september, loop je mee?

Heel bewust lopen is direct helpend en helend bij stress en tegenslag! Door Mindful te lopen ga je bewust contact maken met grond onder je voeten en ruimte in je hoofd ervaren. Je voelt je levensenergie stromen en je komt met je aandacht in het nu. Als je op dit moment stress of een tegenslag ervaart door bijvoorbeeld gezondheidsklachten, het even niet verder weten, door een conflictsituatie, angsten, een verlies ervaring, stress en burn-out klachten, dan is Mindful lopen een kans om weer in je kracht te komen. Wat in jou vast lijkt te lopen breng je letterlijk en figuurlijk in beweging. Fysiek, mentaal en emotioneel. Door alleen al de ritmische rechts – links beweging van je voetstappen gaan je hersenen resetten, stapje voor stapje laat de spanning in je systeem los. Loop je mee?

4 september starten de Mindful wandelochtenden om de twee weken. We lopen dan 1 uur met aandacht, bewuste ademhaling en mooie oefeningen. Na de wandeling kun je in alle rust ‘schrijvend of mijmerend’ je ervaringen laten integreren onder het genot van een kopje koffie/thee. Zondagen 4, 18 september en 2, 16 oktober (wordt vervolgd). De wandelingen vinden afwisselend plaats in het Streekbos Bovenkarspel of het Julianapark Hoorn. Vanaf 10.00 uur t/m 11.30 uur. De kosten zijn € 20,- p.p. per keer incl. koffie/thee. Voor opgave contact@levensreiscoach.nl of WhatsApp 0610643927

Mindfulness traject één op één

Mindfulness is bewust gerichte aandacht, jezelf in het moment zonder oordeel met aandacht benaderen. In dit traject leer je te mediteren en meditatie praktisch toe te passen in je leven. Je leert jezelf kennen, verbinding te maken met gedachten en gevoelens. Dit maakt het mogelijk dat je in tijden van stress of angst uit de malende gedachten stroom kunt stappen, contact gaat voelen met je lichaam in het hier en nu.

Het doel van het mindfulness traject is dat je het contact met jezelf herstelt. Je leert zonder oordeel naar jezelf te kijken en liefdevol te omarmen wat er op dit moment speelt. De meditaties werken moeiteloos, het vraagt alleen jouw bereidheid.
Een sessie begint eerst met een kort persoonlijk gesprek over wat je bezighoudt en waar je tegenaan loopt. Daarna volgt er een gerichte oefening die daarop aansluit, bijvoorbeeld een zit meditatie, geleide visualisatie of loopmeditatie. Je krijgt een door mij ingesproken cd met basismeditaties mee, zodat je thuis kunt oefenen. Op die manier kun je het geleerde ook in je dagelijks leven toepassen en je nieuwe ervaringen daarin integreren.

Tarief 

Welkom voor een vrijblijvend intake kennismakingsgesprek: kosten € 50,-.
Mindfulness Coaching Traject van 8 sessies: € 560,-
Gespreide betaling is mogelijk en in veel gevallen word dit traject vergoed door Werkgevers en Arbodiensten.

Korte meditatie om bij jezelf te komen in het nu

Cliënten over Janine

  • Mijn kennismaking met mindfulness heeft mijn leven verrijkt. Dat komt vooral doordat bleek dat het doel van mindfulness (met je volle aandacht in het hier en nu zijn) niet ingewikkeld is maar eerder zeer praktisch toepasbaar is.

    Hannie
  • Vermoeid en uitgeput kwam ik bij Janine. Haar begeleiding voelde heel vertrouwd. Janine heeft een hele rustig en warme uitstraling zonder oordeel. Haar persoonlijke manier van begeleiden heeft mij geholpen om mij open te stellen, om te durven kijken naar mijzelf met een open blik. Het heeft mij rust en veel inzichten gegeven waardoor ik weer verder kan. Ik ben zo blij dat ik de stap heb genomen om naar Janine toe te gaan.

    Antoinette

Start typing and press Enter to search