Moeiteloos ruimte in je hoofd ervaren

Mindfulness Coaching Traject één-op-één aandacht voor jouw thema

Voor wie?

Mindfulness is vrij vertaald: bewust gerichte aandacht. Het is een liefdevolle meditatievorm die je helpt om in moeilijke tijden uit je malende gedachtenstroom te komen en met je aandacht in het nu te zijn. Dat kan heel prettig zijn in situaties met bijvoorbeeld veel stress, bij rouw of burn-out. Het doel van mindfulness is dat je het contact met jezelf herstelt. Even zonder oordeel kijken naar jezelf en naar alles wat er op dit moment speelt. De meditaties werken moeiteloos, het vraagt alleen jouw bereidheid.

Wat kun je verwachten?

Door begeleide meditatie-oefeningen leer je met je aandacht naar binnen te gaan, jezelf te ontspannen en het moment te ervaren. Dat doe je vanuit een open houding, zonder oordeel naar je lichaam, emoties en gedachten. Vreugde en verdriet kunnen in dat moment naast elkaar bestaan. Zo kan er ruimte ontstaan waardoor je beter in staat bent te focussen op dat wat je aandacht werkelijk nodig heeft.

Een sessie begint eerst met een kort persoonlijk gesprek over wat je bezighoudt en waar je tegenaan loopt. Daarna volgt er een gerichte oefening die daarop aansluit, bijvoorbeeld een zit meditatie, geleide visualisatie of loopmeditatie. Je krijgt een door mij ingesproken cd met basismeditaties mee, zodat je thuis kunt oefenen. Op die manier kun je het geleerde ook in je dagelijks leven toepassen en je nieuwe ervaringen daarin integreren.

Tarief 

€ 50,- vrijblijvend intake kennismakingsgesprek van 45 min.

Dit persoonlijke Mindfulness Coaching Traject van 8 sessies.
Ik licht het tarief toe telefonisch, per email of tijdens een intake.
In veel gevallen word dit traject vergoed door Werkgevers en Arbodiensten.

Korte meditatie om bij jezelf te komen in het nu

Cliënten over Janine

  • Mijn kennismaking met mindfulness heeft mijn leven verrijkt. Dat komt vooral doordat bleek dat het doel van mindfulness (met je volle aandacht in het hier en nu zijn) niet ingewikkeld is maar eerder zeer praktisch toepasbaar is.

    Hannie
  • Vermoeid en uitgeput kwam ik bij Janine. Haar begeleiding voelde heel vertrouwd. Janine heeft een hele rustig en warme uitstraling zonder oordeel. Haar persoonlijke manier van begeleiden heeft mij geholpen om mij open te stellen, om te durven kijken naar mijzelf met een open blik. Het heeft mij rust en veel inzichten gegeven waardoor ik weer verder kan. Ik ben zo blij dat ik de stap heb genomen om naar Janine toe te gaan.

    Antoinette

Start typing and press Enter to search